HoverKraft is gestopt
Na 10 jaar ondernemerschap hebben Lútsen Stellingwerff en Dirkjan Brummelman besloten te stoppen met HoverKraft. Geen partners meer, wel nog steeds goede vrienden.

Heb je een vraag of een leuk project?
Dan kun je ze hier bereiken, ieder via hun eigen website:
Lútsen Stellingwerff: lutsen.net
Dirkjan Brummelman: airsolid.nl

HoverKraft
Online Merk Design

Yes! We Connect

Merkidentiteit App design Online platform Frontend

Het begint met verbinding

Yes! We Connect biedt ‘Tools for connection’. Doormiddel van matching-tests, energieke events en een online platform versterken zij de verbinding en kennisuitwisseling tussen medewerkers van bedrijven.

De waarde van Yes! We Connect ligt vooral in het leuk en relevant maken van netwerk bijeenkomsten. Dit hebben wij vertaald naar een energieke visuele campagne-stijl en een toegankelijke, heldere web-app waarin het sociale aspect wordt benadrukt.

undefined undefined undefined

Na het invullen van een test krijgen deelnemers een ‘visueel profiel’ toegekend op basis waarvan gematcht wordt met andere deelnemers op het event.

undefined undefined undefined

De voor Yes! We Connect ontwikkelde visuele stijl is gemaakt op hun DIY mentaliteit. Vanuit een bibliotheek aan basisvormen en kleuren kunnen tal van uitingen worden gemaakt. Op deze manier heeft Yes! We Connect de mogelijkheid om zelf ad-hoc middelen te produceren die goed aansluiten bij de energieke connect-events.

undefined undefined

Verder praten?

Dirkjan Brummelman: airsolid.nl
Lútsen Stellingwerff: lutsen.net

Verder kijken?

Bekijk meer van onze projecten over merkidentiteit, app design, online platform of frontend.

Gratis advies!

Vul een korte enquête in (minder dan 2 minuten), en we mailen je een persoonlijk advies op maat over het inzetten van een online platform voor jouw organisatie.