HoverKraft is gestopt
Na 10 jaar ondernemerschap hebben Lútsen Stellingwerff en Dirkjan Brummelman besloten te stoppen met HoverKraft. Geen partners meer, wel nog steeds goede vrienden.

Heb je een vraag of een leuk project?
Dan kun je ze hier bereiken, ieder via hun eigen website:
Lútsen Stellingwerff: lutsen.net
Dirkjan Brummelman: airsolid.nl

HoverKraft
Online Merk Design

Pepper

Merkidentiteit Website design Online platform

Je hebt een nieuwe match

undefined

Al meer dan 5 jaar werkt HoverKraft samen met Pepper aan de leukste visuele datingsite van Nederland. Merkidentiteit en design worden door ons verzorgd.

De waarde van Pepper ligt in het leuk maken van daten – hoe vanzelfsprekend dit ook lijkt.

Veel datingsites zijn plat en commercieel ingericht. Pepper doet het net even anders. Door een visuele aanpak waarin je jezelf kunt etaleren via wat je leuk vind: Filmpjes, foto’s en persoonlijke verhalen.

HoverKraft heeft dit vertaald naar een website met een optimistische uitstraling.

undefined undefined undefined

Al sinds Peppers' startup fase verzorgt HoverKraft het complete visual design van de website. Dit heldere en onderscheidende design blijkt door veel daters als een groot pluspunt te worden ervaren.

Naast de website denken we regelmatig mee over nieuwe concepten binnen het product, en zijn we verantwoordelijk voor delen van het interaction design.

Eind 2014 hebben we een compleet redesign van Pepper.nl doorgevoerd. Hierbij is een nieuwe en meer volwassen vormtaal ontwikkeld, waarmee Pepper een iets oudere doelgroep weet aan te spreken. Ook is het nieuwe ontwerp volledig responsive.

Om de conversie tijdens de inschrijf-flow te verhogen hebben we het interaction design onder de loep genomen en vereenvoudigd. Het resultaat is een verbetering in de inschrijvingen van meer dan 25% sinds het redesign live is.

Zowel in 2015, als in 2017 heeft Pepper een Shopping Award gewonnen voor Beste Datingsite.

undefined undefined undefined undefined undefined

Verder praten?

Dirkjan Brummelman: airsolid.nl
Lútsen Stellingwerff: lutsen.net

Verder kijken?

Bekijk meer van onze projecten over merkidentiteit, website design of online platform.

Gratis advies!

Vul een korte enquête in (minder dan 2 minuten), en we mailen je een persoonlijk advies op maat over het inzetten van een online platform voor jouw organisatie.