HoverKraft is gestopt
Na 10 jaar ondernemerschap hebben Lútsen Stellingwerff en Dirkjan Brummelman besloten te stoppen met HoverKraft. Geen partners meer, wel nog steeds goede vrienden.

Heb je een vraag of een leuk project?
Dan kun je ze hier bereiken, ieder via hun eigen website:
Lútsen Stellingwerff: Anders & Andersen: Ik ontwerp digitale producten die grip geven op je circulaire processen.
Dirkjan Brummelman: Airsolid: Strategy, Brand Identity & Digital Design

HoverKraft
Online Merk Design

Oppas.nl

Website design Online platform Frontend

Kies je oppasouder

undefined undefined undefined

Gastouderbureau ViaViela biedt gastouders aan door heel Nederland. Via de site Oppas.nl kun je als ouder aan een gastouder gekoppeld worden. Middels je postcode krijg je toegang tot een reeks gastouders die dichtbij je wonen. Zo kun je in je eigen buurt vaak al iemand vinden.

Online iemand beoordelen kan lastig zijn. Zeker wanneer die persoon voor je kinderen gaat zorgen. HoverKraft heeft de focus gelegd bij elementen die vertrouwen kweken: foto's die inzicht geven in de opvangplek, een persoonlijk verhaal en een duidelijke aanduiding dat de gastouder gecontroleerd is door de consulent van ViaViela.

undefined undefined

Oppas.nl wordt voortdurend aangepast aan nieuwe inzichten en de ontwikkelingen binnen ViaViela. Een bibliotheek aan interactie- en stijlelementen biedt Viaviela de vrijheid dit zelf op te pakken.

Daarnaast wordt HoverKraft met regelmaat gevraagd aanvullende pagina's en interactie-oplossingen te ontwerpen.

undefined undefined undefined undefined

Tekst is onlosmakelijk verbonden met een geslaagd interaction design. Het stuurt en helpt de gebruiker keuzes te maken en versterkt het merkvertrouwen.

HoverKraft schrijft copy en levert input voor tekstschrijvers. Ook voor Oppas.nl heeft HoverKraft meegeschreven aan de sales-pagina en uitleg van diensten en werkwijze.

Verder praten?

Dirkjan Brummelman: airsolid.nl
Lútsen Stellingwerff: andersenandersen.nl

Verder kijken?

Bekijk meer van onze projecten over website design, online platform of frontend.

Gratis advies!

Vul een korte enquête in (minder dan 2 minuten), en we mailen je een persoonlijk advies op maat over het inzetten van een online platform voor jouw organisatie.