HoverKraft is gestopt
Na 10 jaar ondernemerschap hebben Lútsen Stellingwerff en Dirkjan Brummelman besloten te stoppen met HoverKraft. Geen partners meer, wel nog steeds goede vrienden.

Heb je een vraag of een leuk project?
Dan kun je ze hier bereiken, ieder via hun eigen website:
Lútsen Stellingwerff: lutsen.net
Dirkjan Brummelman: airsolid.nl

HoverKraft
Online Merk Design

Breakzy

Merkidentiteit App design

Stop leuker onderweg

undefined

Breakzy biedt een mobile app en website waarmee je inzicht krijgt in de kwaliteit van stopplaatsen langs de snelweg. Zo weet je tijdens de reis al waar je kinderen lekker kunnen spelen, of welk restaurant een goede beoordeling heeft.

De waarde van Breakzy ligt in het leuker maken van je vakantiereis. Dat is wat wij wilden benadrukken in het logo en de pitch ’Stop leuker onderweg’.

undefined undefined

Het beeldmerk van Breakzy is een referentie naar de autosnelweg. Dankzij Breakzy wordt de snelweg weer wat leuker is de boodschap.

In de Breakzy app kun je reviews over stopplaatsen lezen, foto’s bekijken en zelf stopplaatsen beoordelen.

undefined undefined undefined undefined undefined

Het weergeven van alle aanwezige faciliteiten op de stopplaats was niet op te lossen met bestaande iconen sets. HoverKraft heeft daarom voor Breakzy een eigen set iconen ontworpen.

Door de heldere outline is ieder icoon nog goed leesbaar op een grootte van 16x16 pixels.

undefined undefined undefined undefined

Zonder reviews heeft de app geen waarde. Daarom is de review-flow zo ingericht dat het schrijven van een review even leuk en makkelijk is als het versturen van een simpel whatsapp berichtje. Het geheel is een vloeiende gebruikservaring.

undefined undefined undefined

Wireframing: true value
Wireframing is het samenstellen van het draadmodel van de app of website. Het geeft de navigatie-structuur weer en maakt interactie binnen schermen inzichtelijk.

Door intensief te ‘wireframen’ en dit vaak te testen kun je een gebruikersflow creëren die logisch in elkaar steekt en moeiteloos wordt doorlopen. Wireframing vergroot de waarde voor de eindgebruiker én de onderneming.

In feite vind het grootste gedeelte van het ontwerpwerk hier plaats. Want een ontwerp is niet hoe het geheel eruit ziet, het is hoe je app werkt.

undefined undefined

Verder praten?

Dirkjan Brummelman: airsolid.nl
Lútsen Stellingwerff: lutsen.net

Verder kijken?

Bekijk meer van onze projecten over merkidentiteit of app design.

Gratis advies!

Vul een korte enquête in (minder dan 2 minuten), en we mailen je een persoonlijk advies op maat over het inzetten van een online platform voor jouw organisatie.