HoverKraft is gestopt
Na 10 jaar ondernemerschap hebben Lútsen Stellingwerff en Dirkjan Brummelman besloten te stoppen met HoverKraft. Geen partners meer, wel nog steeds goede vrienden.

Heb je een vraag of een leuk project?
Dan kun je ze hier bereiken, ieder via hun eigen website:
Lútsen Stellingwerff: Anders & Andersen: Ik ontwerp digitale producten die grip geven op je circulaire processen.
Dirkjan Brummelman: Airsolid: Strategy, Brand Identity & Digital Design

HoverKraft
Online Merk Design

Onze cases

Breakzy

Stop leuker onderweg

Breakzy helpt automobilisten door inzicht te bieden in de kwaliteit van rustplaatsen. Daarmee wordt de reis veel prettiger. HoverKraft heeft de merknaam en pitch gecreëerd en het ontwerp van app en website verzorgd.

Yes! We Connect

Het begint met verbinding

Yes! We Connect biedt ‘Tools for connection’. Doormiddel van matching-tests, energieke events en een online platform versterken zij de verbinding en kennisuitwisseling tussen medewerkers van bedrijven.

Pepper

Je hebt een nieuwe match

Al meer dan 5 jaar werkt HoverKraft samen met Pepper aan de leukste visuele datingsite van Nederland. Merkidentiteit en design worden door ons verzorgd.

We creëren oplossende tools, campagnematige websites, merkidentiteiten, social platforms, profiling tests, en ontwikkelen eigen producten. You name it. Alles is mogelijk, iedere vraag valt op te lossen. Jouw doelgroep staat voor ons hierbij centraal, want zij zijn wie je wilt bereiken. Geen klakkeloos uitvoerwerk dus, maar meedenken met een duidelijk doel voor ogen.

Cloud 9

Vind je beste zelf

Jongeren hun beste zelf laten zijn, dat is waar Cloud9 voor staat. Wij helpen daarin mee met een online test die viral is gegaan, een huisstijl die jongeren aanspreekt en campagne materiaal voor gebruik op scholen.

KoffieKrabbel

Kunst voor koffie

Door middel van een zelfgemaakte tekeningen zetten gasten hun favoriete koffiezaak op social media in de spotlight. En worden daarvoor beloond met lekker bakkie. Creatieve exposure voor de prijs van een kopje koffie!

Coco

No greater joy in life than a book done well

Voor Coco hebben we gedaan waar we goed in zijn: een sprekend verhaal creëren dat verrassende oplossingen mogelijk maakt. De creatieve transformatie van een boeken bedrijf.

De MT Challenge is een online game die eerstejaars HBO studenten motiveert direct aan het begin van het studiejaar te beginnen met studeren. Hiermee is een 20% uitval-reductie binnen deze doelgroep behaald.

MT Challenge

De juiste vragen leren stellen

Oppas.nl

Kies je oppasouder

ViaViela biedt gastouders aan door heel Nederland. Via Oppas.nl worden ouders aan gastouders gekoppeld. HoverKraft heeft de website voorzien van een reeks middelen die helpen vertrouwen te kweken.

Verder praten?

Dirkjan Brummelman: airsolid.nl
Lútsen Stellingwerff: andersenandersen.nl

Verder kijken?

Bekijk meer van onze projecten over app design, backend, frontend, merkidentiteit, online platform, user experience design of website design.

Gratis advies!

Vul een korte enquête in (minder dan 2 minuten), en we mailen je een persoonlijk advies op maat over het inzetten van een online platform voor jouw organisatie.