HoverKraft is gestopt
Na 10 jaar ondernemerschap hebben Lútsen Stellingwerff en Dirkjan Brummelman besloten te stoppen met HoverKraft. Geen partners meer, wel nog steeds goede vrienden.

Heb je een vraag of een leuk project?
Dan kun je ze hier bereiken, ieder via hun eigen website:
Lútsen Stellingwerff: lutsen.net
Dirkjan Brummelman: airsolid.nl

HoverKraft
Online Merk Design

Het proces

Als er één ding is dat we geleerd hebben in de honderden projecten die we de afgelopen jaren doorlopen hebben: het proces is leidend in het vinden van een oplossing met impact.

We werken volgens een open proces waarin we samen met jou alle stappen zetten en bespreken. Het creëren van inzicht, voortdurend met elkaar communiceren en het betrekken van je doelgroep vormen de kern.

Aanpak

Creëer inzicht

Print het uit. Hang alles op. Schets, maak schema’s, knip en plak. Bespreek het allemaal met elkaar. Bekijk samen wat goed is en wat beter kan. Noteer, streep door, wees niet bang voor rotzooi. Als we overeenstemming hebben formuleren we wat er concreet moet gebeuren.

Communiceer voortdurend

Liefst wekelijks bespreken we de vorderingen met de beslissers binnen jouw organisatie. Hoe meer jij als opdrachtgever aanwezig bent en samen met ons meedenkt en feedback geeft, des te sneller en effectiever wij kunnen werken. Daar komt bij dat je niet zomaar voor verrassingen komt te staan. Als er onverwacht een dilemma opduikt, lossen we dit samen op.

Betrek je doelgroep

Als we één of meerdere richtingen bepaald hebben leggen we die graag voor aan je doelgroep. Reacties van echte gebruikers zijn enorm waardevol om te komen tot de essentie van wat je aanbiedt en wat de beste vorm is om dit in te doen. Ze vertellen jou simpelweg hoe je hen blij kunt maken. Trefzeker dus!

Agile? Scrum? Design thinking?

Inderdaad, ons proces heeft kenmerken van Agile, Scrum en Design Thinking. Maar zeker voor Scrum en het werken in sprints zijn sommige projecten niet uitgebreid genoeg. Met ons proces hebben we een manier gevonden om de voordelen van Agile en Scrum tóch toe te passen op projecten die qua omvang niet geschikt zijn voor een “officieel” Scrum traject.

Verder praten?

Dirkjan Brummelman: airsolid.nl
Lútsen Stellingwerff: lutsen.net

Verder kijken?

Bekijk meer van onze projecten over app design, backend, frontend, merkidentiteit, online platform, user experience design of website design.

Gratis advies!

Vul een korte enquête in (minder dan 2 minuten), en we mailen je een persoonlijk advies op maat over het inzetten van een online platform voor jouw organisatie.