HoverKraft is gestopt
Na 10 jaar ondernemerschap hebben Lútsen Stellingwerff en Dirkjan Brummelman besloten te stoppen met HoverKraft. Geen partners meer, wel nog steeds goede vrienden.

Heb je een vraag of een leuk project?
Dan kun je ze hier bereiken, ieder via hun eigen website:
Lútsen Stellingwerff: Anders & Andersen: Ik ontwerp digitale producten die grip geven op je circulaire processen.
Dirkjan Brummelman: Airsolid: Strategy, Brand Identity & Digital Design

HoverKraft
Online Merk Design

Over ons

Wij zijn Dirkjan Brummelman en Lútsen Stellingwerff.

We worden beiden gedreven echte, tastbare waarde te vinden in wat we doen voor onze opdrachtgevers. Design is daarbij ‘slechts’ een middel.

We werken in opdracht, als freelancers, of als partner. En als we het samen niet af kunnen hebben we een netwerk van specialisten die bij kunnen springen.

Dirkjan Brummelman

“Zowel mensen als organisaties help ik vrij zicht te krijgen op wie ze zijn. Kraakheldere taal te spreken in vorm en inhoud. Dit betekent focus aanbrengen, keuzes maken en kleur bekennen.
Dit resultaat versterk ik met je online omgeving.

Hoe kom je verder dan alleen informatie ontsluiten met een website? Hoe activeer je mensen? Hoe maak je het avontuurlijk, inspirerend, memorabel? Kortom: hoe creëer je een merkervaring met de meeste impact?

Een oplossing moet voor mij verbinding maken. Het helpt wanneer dit persoonlijkheid heeft: menselijk, positief, helder en toegankelijk. Dit vergroot de kans op een duurzame relatie met de doelgroep.

Mijn werk raakt al mijn passies: Een online omgeving is de ultieme synthese tussen merkverhaal, identiteit, interactie en design.”

Lútsen Stellingwerff

“Ik ontwerp online omgevingen, en ben gefascineerd door de interactie hierbinnen. Want door nieuwe interactie-vormen of -manieren kunnen mensen toegang krijgen tot- en inzicht krijgen in informatie waar ze dit eerst niet hadden. Daarnaast kan interactie informatie leuker of aantrekkelijker maken, doordat de interactie leuk of aantrekkelijk is.

Ook vind ik het interessant om te zien hoe je binnen een omgeving, door het aanpassen van een paar variabelen, nieuwe mogelijkheden kunt creëren voor gebruikers. Zoals bijvoorbeeld bij KoffieKrabbel.

Verder ben ik een uitvinder. Ik vind het leuk uit te vinden hoe iets kan werken, en uiteindelijk te zorgen dát het werkt. Zodat iets wat eerst niet kon nu wel kan. En het ontwikkelen en bouwen van webapplicaties zit hier vol mee.”

Werkvormen: opdrachten, freelance of partnerschap

Opdrachten

We werken graag met opdrachtgevers die ons betrekken bij alles facetten van hun (online) merk, product of dienst. Zo kunnen we we functie, vorm en verhaal samenbrengen tot krachtige online middelen die mensen helpen en inspireren. Dat doen we vanuit een ondernemende en creatieve blik.

Freelance

Als team of individueel kunnen we meedraaien in een bestaand team of organisatie. Om nieuwe vaardigheden en inzichten toe te voegen, of als extra “firepower”. Interaction design, web development, visual design. 
We bieden een scherpe blik, die direct doorvertaald kan worden naar een concreet, werkend design.

Partnerschap

Bij het ontwikkelen van een (gedeeltelijk) online product komt vaak alles samen wat we goed kunnen en leuk vinden. Met HoverKraft hebben we verschillende eigen producten ontwikkeld.

We staan altijd open voor partnerschappen. Want wij weten: een goed idee alleen is niet genoeg. Er is een mix van vaardigheden nodig om het levensvatbaar te maken. We zoeken partners die ons qua kennis en vaardigheden aanvullen, en waarmee we een goede klik hebben om het product tot een gezamenlijk succes te maken.

Verder praten?

Dirkjan Brummelman: airsolid.nl
Lútsen Stellingwerff: andersenandersen.nl

Verder kijken?

Bekijk meer van onze projecten over app design, backend, frontend, merkidentiteit, online platform, user experience design of website design.

Gratis advies!

Vul een korte enquête in (minder dan 2 minuten), en we mailen je een persoonlijk advies op maat over het inzetten van een online platform voor jouw organisatie.