HoverKraft is gestopt
Na 10 jaar ondernemerschap hebben Lútsen Stellingwerff en Dirkjan Brummelman besloten te stoppen met HoverKraft. Geen partners meer, wel nog steeds goede vrienden.

Heb je een vraag of een leuk project?
Dan kun je ze hier bereiken, ieder via hun eigen website:
Lútsen Stellingwerff: Anders & Andersen: Ik ontwerp digitale producten die grip geven op je circulaire processen.
Dirkjan Brummelman: Airsolid: Strategy, Brand Identity & Digital Design

HoverKraft
Online Merk Design

Onze missie

De échte waarde van jouw organisatie of product zichtbaar, bruikbaar en voelbaar maken middels design. Dat is waarom we dit doen. Dat doen we met een betrokken en kritische blik. Met als resultaat een oplossing die jouw doelgroep begrijpt én omarmt. Slim, helder, leuk en gebruiksvriendelijk. Waarbij de identiteit van jouw organisatie tot in de poriën van het ontwerp voelbaar is.

We maken het graag makkelijk.

Online heeft een gebruiker veel afwegingen te maken. Complexiteit en keuzestress is dodelijk voor conversie. Dit betekent niet dat je de mogelijkheden van je oplossing moet beperken. Nee; een eenvoudige en kraakheldere opzet maakt juist ruimte voor gelaagdheid en diepgang. Wij vergroten de impact van technische oplossingen door dit te vertalen naar een ontspannen gebruikersbeleving. Fijn voor je conversie.

We denken graag strategisch mee.

We reageren en reflecteren op een briefing in plaats van hem blind te volgen. Hierbij kijken we breed, omdat we ons realiseren dat alles met elkaar te maken heeft. We zijn daarbij gezond eigenwijs. Nooit op een vervelende manier, maar wel altijd vanuit ons eigen verstand en visie op ons vak. Gecombineerd met jouw kennis komen we zo tot een nóg beter en scherper antwoord op jouw vraag.

We verbinden vorm en techniek aan waarde.

We zijn niet alleen maar designers. We zijn niet alleen maar developers. We kijken vanuit meerdere perspectieven naar je vraag en zoeken naar waardevermeerdering. Dat ontstaat meestal vanuit een ondernemende blik, met het besef dat een sterke verbinding tussen ‘mooi’ en ‘slim’ nieuwe kansen schept, waarde versterkt, en geld oplevert.

We bieden een open proces.

We werken volgens een open proces waarin we samen met jou alle stappen zetten en bespreken. Geen black box, maar openheid, betrokkenheid en discussie. Hierdoor komen we samen tot een resultaat dat iedereen begrijpt en omarmt.
(Lees hier meer over ons proces)

We doen meer. Veel meer.

In de 15+ jaar dat we dit doen, hebben we gewerkt voor zowel internationale organisaties als bootstrappende startups. We creëren oplossende tools, campagnematige websites, merkidentiteiten, social platforms, profiling tests, en ontwikkelen eigen producten. You name it.

Dit is niet omdat we alles zomaar aangrijpen. Wel omdat we vaak voor iedere vraag een slimme oplossing zien. Voor ieder thema wel een logisch verhaal. Voor ieder project een spannende vorm.

Jouw doelgroep staat voor ons hierbij centraal, want zij zijn wie je wilt bereiken. Geen klakkeloos uitvoerwerk dus, maar meedenken met een duidelijk doel voor ogen.

Verder praten?

Dirkjan Brummelman: airsolid.nl
Lútsen Stellingwerff: andersenandersen.nl

Verder kijken?

Bekijk meer van onze projecten over app design, backend, frontend, merkidentiteit, online platform, user experience design of website design.

Gratis advies!

Vul een korte enquête in (minder dan 2 minuten), en we mailen je een persoonlijk advies op maat over het inzetten van een online platform voor jouw organisatie.