HoverKraft is gestopt
Na 10 jaar ondernemerschap hebben Lútsen Stellingwerff en Dirkjan Brummelman besloten te stoppen met HoverKraft. Geen partners meer, wel nog steeds goede vrienden.

Heb je een vraag of een leuk project?
Dan kun je ze hier bereiken, ieder via hun eigen website:
Lútsen Stellingwerff: Anders & Andersen: Ik ontwerp digitale producten die grip geven op je circulaire processen.
Dirkjan Brummelman: Airsolid: Strategy, Brand Identity & Digital Design

HoverKraft
Online Merk Design

Klanten

In de 15+ jaar dat we dit doen, hebben we gewerkt voor zowel multinationals als bootstrappende startups, en alles daartussenin. Het liefst werken we voor opdrachtgevers die ons betrekken bij alles facetten van hun (online) merk, product of dienst. Zo kunnen we we functie, vorm en verhaal samenbrengen tot krachtige online middelen die mensen helpen en inspireren. Dat doen we vanuit een ondernemende en creatieve blik.

Klant

Via Viela

Via Viela is het nummer 1 gastoudebureau van Nederland. Hun websites zijn belangrijk voor zowel acquisitie, maar ook als platform tussen gastouders, consulentes en Via Viela.

Klant

RTL Nederland

Pepper is het online dating platform van RTL Nederland. Vanaf de start werken we samen met hen aan de leukste visuele datingsite van Nederland. Merkidentiteit, interactie en schermdesign zijn door ons verzorgd.

Klant

NJR

NJR is het jongerennetwerk van Nederland, en verbindt tientallen jongerenorganisaties en honderdduizenden jongeren met elkaar. Hun doel: jongeren hun beste zelf laten zijn.

Klant

Yes! We Connect

Yes! We Connect realiseert programma’s en tools voor verbinding. Door mensen samen te brengen en op persoonlijk niveau te verbinden ontstaat energie en ruimte voor uitwisseling van ervaringen, kennis en contacten.

Klant

Fontys hogescholen

Voor Fontys hogescholen ontwikkelden wij samen met Brand New Game de MT Challenge. Hiermee behaalden we een 20% uitval reductie onder eerstejaars studenten.

Klant

@workstreet

@workstreet werd in 2014 opgericht door Judy van den Putte en Marcel de Lusenet. Doel van de onderneming is de ontwikkeling en implementatie van innovatieve producten en concepten.

Klant

Coco Bookmedia

Coco Bookmedia is een full service boekontwerp- en productie studio. Het bedrijf kenmerkt zich door een passie voor boeken, gecombineerd met een vrouwelijke, persoonlijke touch.

Klant

Eigen projecten

Omdat we ons werk leuk vinden en altijd ideeën hebben kunnen we het niet laten af en toe eigen projecten uit te voeren. Alleen of samen met een andere partij.

Verder praten?

Dirkjan Brummelman: airsolid.nl
Lútsen Stellingwerff: andersenandersen.nl

Verder kijken?

Bekijk meer van onze projecten over app design, backend, frontend, merkidentiteit, online platform, user experience design of website design.

Gratis advies!

Vul een korte enquête in (minder dan 2 minuten), en we mailen je een persoonlijk advies op maat over het inzetten van een online platform voor jouw organisatie.