De visie van HoverKraft: online is interactie essentieel
Statische communicatie zenden is voor merken al lang niet meer voldoende. Wil je impact hebben dan is interactie met stakeholders essentieel. HoverKraft helpt merken die interactie te ontwikkelen en te versterken. Wij creëren online omgevingen die je zichtbaarheid vergroten en relevante, efficiente oplossingen bieden.
Hierbij gaan we verder dan goede techniek en een mooie vorm. We creëren een plek waar jij en je stakeholders een echte klik kunnen maken.

Onze interactieve omgevingen zorgen voor:

Meer relevantie

Door de interactie van je stakeholders met jouw organisatie wordt jouw organisatie voor hen relevanter. In plaats van een algemeen verhaal kun je nu inzicht bieden in iedere specifieke situatie van iedere specifieke stakeholder.

Cloud 9

Op Cloud9.world kan iedere jongere ontdekken waar hij of zij goed in is. Deze positieve, persoonlijke boodschap heeft ervoor gezorgd dat de site binnen korte tijd viral ging.

Een betere zichtbaarheid

Onze omgevingen bieden jouw stakeholders een podium om te vertellen over jouw organisatie. Zo wordt jouw organisatie beter zichtbaar.

KoffieKrabbel

Doormiddel van een zelfgemaakte tekening zetten gasten hun favoriete koffiezaak op social media in de spotlight. Met als beloning een heerlijke kop koffie.

Meer inzicht

Door interactie met je stakeholders krijg je een beter beeld van wie je stakeholders zijn en wat ze willen.

Pepper

Pepper is ontworpen sámen met daters. Daarom gaat Pepper verder dan alleen leeftijd en een profielfoto, maar kunnen daters laten zien we ze écht zijn.

Meer efficiency

Door directe communicatie met je stakeholders kan jouw organisatie efficiënter werken. Wensen en problemen worden sneller zichtbaar en sneller opgelost.

MT Challenge

Door deze online social game zijn studenten directer betrokken bij de lesstof, en hebben docenten beter zicht op hun problemen en vorderingen.